Доставка

Доставката се извършва с куриерска фирма  ЕКОНТ. Плащате стойността на поръчката си при получаването и.

 

Цени за доставка:

- 4.80 до офис на Еконт - офисите на Еконт можете да намерите на адрес http://www.econt.com/offices/ или да потърсите в долопосочената таблица

- 6.00 до адрес за населеи места с офис на Еконт - можете да проверите дали вашето населено място има офис на еконт на адрес http://www.econt.com/offices/ , да потърсите в долопосочената таблица или в приложения списък на населени места с офис на еконт.

- 7.50 до населено място без офис на Еконт - доставката до населените места без офис на Еконт става съгласно графика на фирмата, а срокът на доставка е възможно да е с 1-2 дни по дълъг от обичайния.

 

Срок на доставка: 1-2 дни

- Поръчките направени до 16:00ч в работен ден се обработват и изпращат на същия ден. Доставят се на следващия работен ден за населени места с офис на Еконт. Доставката до населени места без офис на Еконт е съгласно графика за доставка на куриерската фирма, който можете да видите по-долу на тази страница

- Поръчките направени след 16:00ч в работен ден или в неработен ден се обработват и изпращат на следващия работен ден. Доставят се на по-следващия работен ден за населени места с офис на Еконт. Доставката до населени места без офис на Еконт е съгласно графика за доставка на куриерската фирма, който можете да видите по-долу на тази страница.